• Smallvolveien 44,
    44 0667 Oslo, Norway

  • Mon - Sat 7.00 AM - 6.00 PM,
    Sunday CLOSED

image

Tepperens


Vi i Rex Renhold mener rengjøring av tepper er en av de mest avgjørende aktivitetene som skal tas vare på, for enhver menneskers helse. Dette er fordi ikke rengjøring av tepper kan føre til alvorlige kroppsproblemer, inkludert allergier og luftveisproblemer.

Vi tilbyr våre tepperengjøringstjenester i Oslo, Akershus og nærliggende områder til forskjellige selskaper og offentlige bygninger. Våre tepperengjøringstjenester forlenger ikke bare levetiden til dem, men gir dem også et mer polert og vakkert utseende med en flott duft. Selvfølgelig forbedres den omgivende luftkvaliteten med god duft.


Tepperens - mye behov !!

Alt i huset trenger vedlikehold. Tepper trenger også vedlikehold, noe som kan gjøres ved regelmessig støvsuging. Dypere rengjøring av teppene hjelper til med å fjerne støv og bakterier som kan ha blitt samlet i teppens fibre.


Ikke bare dette, men hvis ikke rengjøring skjer rettidig, kan teppet bli grobunn for mange mikroorganismer, noe som kan føre til generering av noen alvorlige sykdommer. Det anbefales alltid å rengjøre teppet enten to ganger i året eller årlig, siden teppene er mye mer brukt enn gulv.


Hvorfor Rex Renhold?

Vi tror på "sunnere klienten, sunnere forholdet". Vi har tepperensere, som fjerner flekker og skitt fra teppene veldig effektivt, uansett hvilket stoff det består av.


Våre tepperengjøringstjenester er helt tilpassbare og rimelige, og kan også omfatte rengjøring av tepper, stoler, sofaer og sofaer. Vegg til vegg-tepper, salongtepper, løpere og store tepper er også inkludert i våre rengjøringstjenester.


Vi jobber med etikk:

Rex Renholds-tjenester for tepperens tar alltid med seg, noen legger til funksjoner som inkluderer:

  • Ekspert tepperensere: Vi tilbyr profesjonelle tjenester for rengjøring av tepper og pårørende, og med våre rensemidler fjerner vi også overflødige bakterier og mikroorganismer, sammen med flekker av smuss inni.
  • Enkel oppfølging: Vi sørger alltid for at vi er tilgjengelige for våre kunder 24 * 7 og er klare til å gi dem råd, for alle deres behov og forvirring.
  • Rengjøringsarrangementer: Vi sørger alltid for å ha med oss ​​rengjøringsapparater og enheter for å holde tritt med de største helseproblemene. Våre produkter er merket som miljøvennlige.
  • Ferdigheter: Våre eksperter jobber i dette domenet i mange år og tiår, og vi er ikke i tvil om deres ferdigheter og evner for å gi deg de beste tepperensingstjenestene.
  • Høflighet: Våre ledere er veldig vennlige og sørger alltid for at de takler alle med fast høflighet.
Hvis du er ute etter tepperengjøringstjenester til en veldig rimelig pris, så er Rex Reinholds det rette valget for deg. Send oss ​​et spørsmål, så sørger vi for å gå tilbake med de riktige detaljene ASAP.