• Smallvolveien 44,
    44 0667 Oslo, Norway

  • Mon - Sat 7.00 AM - 6.00 PM,
    Sunday CLOSED

image

Fasadevedlikehold


Leter du etter et fasadevedlikeholdsfirma i Akershus, Oslo eller nærliggende områder? Rex Renhold er der for deg. Vi jobber i delen for fasadevedlikehold, i flere tiår. La oss se nærmere på tjenesten vår

Hva er fasade

En fasade er en utvendig side av bygningen, som vanligvis er ensidig forfra, men noen ganger eksisterer i sidene så vel som bak. Fasadeadministrasjon blir ivaretatt av vårt firma for alle selskaper, personlige så vel som offentlige bygninger.


Hvorfor ReX holder fast?

Med våre fasaderengjøringsteknikker kan korrosjonen som skjedde på grunn av smuss fjernes. Eneste er at det skal gjøres med jevne mellomrom. Det er alltid bra å utføre utvendig rengjøring sammen med innvendig rengjøring.


Vi har et stort utvalg av høytrykksutstyr og påtar oss alle typer oppdrag innen fasaderengjøring.


Sesongbaserte tjenester

Vi sørger for at tjenestene våre var i henhold til sesongen, og gir også en komplett løsning for sesongmessige problemer. For eksempel er saltspray fra gaten en betydelig belastning på fasaden om vinteren. Når våren kommer, er det viktig å fjerne salt og smuss for å vedlikeholde bygningen best. Våre dyktige rengjøringsmidler høytrykksvasker fasaden effektivt.


Når du velger tjenester for fasadevedlikehold med Rex Reinholds team, får du det
  • Domeneeksperter: Våre daglige rengjøringsmidler er helt profesjonelle og jobber med oss i flere tiår. De er kjent for sine beste rensetjenester i våre områder.
  • Tett oppfølging: Vi tilbyr alltid en leder som skal kontaktes, til vår klient når avtalen er avsluttet. På denne måten kan de koble til oss når som helst, etter behov.
  • Miljømerkede rengjøringsprodukter: Våre produkter er helt organiske og miljøvennlige, og vi tror alltid på naturlige ting mer enn kunstige.
  • Kort responstid for henvendelser: Vi har et 24 * 7 tilgjengelig kundesupportteam som hjelper deg med råd og andre detaljer.
  • Råd: Våre eksperter ga også råd i tilfelle forvirring og lar deg velge riktig alternativ for deg.
Hvis du leter etter tilbud på daglig rengjøring, kan du sende oss kravet, og vi vil sørge for å returnere til deg med detaljer.