• Smallvolveien 44,
    44 0667 Oslo, Norway

  • Mon - Sat 7.00 AM - 6.00 PM,
    Sunday CLOSED

image

Hygieneartikler


Rex Renhold leverer hygieneartikler til bedrifter og offentlige bygg i Akershus, Oslo og omegn.

Det er veldig nødvendig å holde hygiene på steder. Dette sparer ikke bare plassen fra uønskede bakterier og bakterier, men sparer også mennesker fra ulike sykdommer og helseproblemer. Det er veldig nødvendig for enhver organisasjon å holde oversikten over hygieneartiklene oppdatert.


Vi vet verdien av hygieneartikler, og dermed leverer vi hygieneartikler til alle selskaper, private så vel som offentlige steder i Oslo, Akershus og nærliggende steder. Vi har mange tilpassbare pakker man kan velge mellom


Hvorfor Rex Renholds?

Ikke bare vil vi levere varene til døren din, men holder også oversikt over hvert element. Vi sørger for å minne deg på hver gang at varene dine vil bli oppbrukt snart, og du må bestille et nytt spor så fort. Vi mener hygieneartikler må være på plass til enhver tid. Rex Renhold AS kjøper store mengder forbruksvarer hvert år.


Vi bruker de beste produktene i bransjen og kjøper et stort antall forbruksvarer per år. Dette betyr at vi kan tilby svært gunstige priser på såpe, tørking og toalettpapir til våre kunder.


Våre rengjøringsmidler / driftsledere tar vare på varelageret vårt, og vi ble aldri utsolgt. Vi sørger også for at du får miljøvennlige gjenstander for alle dine hygienebehov. Kundene våre trenger ikke tenke på bestillinger, noe som reduserer administrativt arbeid for deg som kunde.


Når det gjelder dispensere, bindende beholdere, luftfriskere osv., Tilbyr vi komplette og skreddersydde løsninger.

Når du ønsker å bestille hygieneartikler for rommet ditt, kan du ta kontakt med Rex Reinholds team. Vi tilbyr
  • Domeneeksperter: Våre daglige rengjøringsmidler er helt profesjonelle og jobber med oss i flere tiår. De er kjent for sine beste rensetjenester i våre områder.
  • Tett oppfølging: Vi tilbyr alltid en leder som skal kontaktes, til vår klient når avtalen er avsluttet. På denne måten kan de koble til oss når som helst, etter behov.
  • Miljømerkede rengjøringsprodukter: Våre produkter er helt organiske og miljøvennlige, og vi tror alltid på naturlige ting mer enn kunstige.
  • Kort responstid for henvendelser: Vi har et 24 * 7 tilgjengelig kundesupportteam som hjelper deg med råd og andre detaljer.
  • Råd: Våre eksperter ga også råd i tilfelle forvirring og lar deg velge riktig alternativ for deg.
Hvis du leter etter tilbud om hygieneartikler, send oss kravet, så sørger vi for å returnere til deg med detaljer.