• Smallvolveien 44,
    44 0667 Oslo, Norway

  • Mon - Sat 7.00 AM - 6.00 PM,
    Sunday CLOSED

image

Hovedrengjøring


Rex Renhold leverer hovedrengjøring til bedrifter og offentlige bygg i Akershus, Oslo og omegn.

Rengjøring skal ikke sees på som noen aktivitet for noe selskap, men det bør betraktes som en vanlig vane å bli tatt vare på. Rex Renhold leverer hovedrengjøringen til selskaper og offentlige bygninger i Akershus, Oslo og omegn. Vi tror rengjøring ikke bare holder omgivelsene rene, men holder også menneskene som bruker omgivelsene, som sunne og velstående.


Hvorfor oss?

Våre rengjøringsmidler er profesjonelle. De bruker riktige typer utstyr og miljøvennlige produkter, som ikke bare er bra for omgivelsene, men også sunne for mennesker. Vi tilbyr gode tjenester til disse rommene, der personalet holder seg slik disse rommene krever dyp rengjøring.


Vi tilbyr også fleksibel arbeidstid, i motsetning til alle andre firmaer der rengjøringen bare gjøres på dagtid. Hvis det er nødvendig, kan rengjøringstjenestene våre også utføres om natten eller i løpet av helgene. Den gangen bruker vi også de riktige typene utstyr som er milde og miljøvennlige.


Vår tro

Vårt firma mener at riktig rengjøring er veldig viktig for ethvert firma, siden det reduserer spredningen av det smittsomme viruset med 60%, noe som fører til riktig produktivitetsøkning i jobben. Rengjøring er i utgangspunktet en inngripen. Vi tror vi kan kontrollere spredningen av infeksjoner fra våre miljøvennlige produkter og minimere rengjøringsproblemene.

Når du velger hovedrengjøringstjenester med Rex Reinholds team, vil du få
  • Domeneeksperter: Våre daglige rengjøringsmidler er helt profesjonelle og jobber med oss i flere tiår. De er kjent for sine beste rensetjenester i våre områder.
  • Tett oppfølging: Vi tilbyr alltid en leder som skal kontaktes, til vår klient når avtalen er avsluttet. På denne måten kan de koble til oss når som helst, etter behov.
  • Miljømerkede rengjøringsprodukter: Våre produkter er helt organiske og miljøvennlige, og vi tror alltid på naturlige ting mer enn kunstige.
  • Kort responstid for henvendelser: Vi har et 24 * 7 tilgjengelig kundesupportteam som hjelper deg med råd og andre detaljer.
  • Råd: Våre eksperter ga også råd i tilfelle forvirring og lar deg velge riktig alternativ for deg.
Hvis du leter etter tilbud på hovedrengjøring, kan du sende oss kravet, og vi vil sørge for å returnere til deg med detaljer.