• Smallvolveien 44,
    44 0667 Oslo, Norway

  • Mon - Sat 7.00 AM - 6.00 PM,
    Sunday CLOSED

image

Matteleie


Rex Renhold tilbyr matteleie til bedrifter og offentlige bygg i Akershus, Oslo og omegn.

Matter er vakre. Matt er viktig. De sparer plassen din mot smuss og forbedrer utseendet mens de beskytter den. Det er ingen måte å beskytte rommet ditt bedre enn disse matter.


Hos Rex Reinhold tilbyr vi høyteknologiske støvkontrollmatter som gir komplett dag- og nattbeskyttelse mot smuss og dekker gruppen. Vi sørger alltid for at de er miljøvennlige og sparer miljøet uten å skade personlig helse.


Hvorfor Rex Renholds?

Vi tilbyr matteutleie for selskaper og offentlige bygninger i Akershus, Oslo og omegn. Våre matteløsninger er helt brukervennlige og hjelper dem med å redusere jord og slitasje i inngangspartiene. De er veldig nyttige for å forbedre inneklimaet og redusere de totale rengjøringskostnadene for service.


Utematter er alltid på toppen av slitebanen og lenge nok til å oppfylle bena. De kan plasseres hvor du vil, uansett om det er heis eller resepsjon. Ikke bare dette, men matter er den riktige løsningen for å redusere rengjøringskostnadene.


Endre Mats i tide

Hyppigheten av skiftende matter avhenger helt av den enkelte, men hvis du ikke skifter ofte nok, blir matten skitten og trekker utseendet på rommet eller inngangen ned. Vi har erfaring med dette, men en liten testperiode vil gi et godt svar på dette.

Når du leier matter fra Rex Renhold, får du følgende fordeler
  • Guider - Våre ledere vil veilede deg til å leie den perfekte madrassen for deg. En perfekt matte passer i størrelse og materiale i henhold til bruken av matten. Å velge riktig matte kan være vanskelig alene, så våre ledere vil gjøre det veldig enkelt og enkelt.
  • Raske henvendelser - Når vi blir spurt om spørsmål, er vi ikke mer fokuserte på det kunden ber om i stedet for å forklare hva kunden ikke vil høre på. For dette holder vi svarene korte og presise mens vi svarer på henvendelsene. Å gjøre dette sparer så mye av vår og din tid.
  • Råd - Vi gir råd og tips for valg av matter også i fremtiden. Vi begrenser ikke våre tjenester til å gi og ta.
  • Generøsitet - Alle våre ledere er rause og høflige med sin tilnærming. Be gjerne om eventuelle vanskeligheter eller for å fjerne eventuelle vanskeligheter.

Hvis du leter etter tilbud fra Matteleie, send oss kravet, så sørger vi for å returnere til deg med detaljer.