• Smallvolveien 44,
    44 0667 Oslo, Norway

  • Mon - Sat 7.00 AM - 6.00 PM,
    Sunday CLOSED

image

WINDOW RENGJØRING


Windows er blant de få tingene hos oss, som folk kan se i begynnelsen. Det er alltid viktig å ha rene vinduer eller rengjøringsaktiviteter regelmessig, da dette kan utgjøre en stor forskjell hjemme hos deg ved å øke bygningens generelle utseende.


Vi tilbyr rimelige pakker med vindusrengjøringstjenester, som er helt tilpassbare. Når vi rengjør vinduene, sørger vi for at det gir mer naturlig lys inne i rommet. Våre tjenester bringer også tilbake glansen som gikk tapt på grunn av de utvendige inneslutningene på vinduet, slik at det ser mattere ut.


Hvorfor vindusrengjøring?

Vindusrengjøring hjelper deg med å bringe gnisten til brillene som kommer med tiden på glassene, slik at de ser mer kjedelige og gamle ut. Ikke bare det, men betimelig vindusrengjøring hjelper til å drepe bakteriene og mikroorganismen fra vinduene og til slutt gir sunnere omgivelser. Forurensende stoffer og forurensninger reduseres med rengjøring av vinduene i tide.


Rene vinduer gjør ikke bare at rommet ditt ser vakrere ut, men det gjør også at rommet ser større og mer tiltalende ut i naturen. Enhver mikroting som setter seg fast på glasset, kan rengjøres ved hjelp av våre vindusrengjøringstjenester, og la det naturlige lyset være inne i rommet ditt, som ble forhindret av støvet på vinduene.


Rex Renhold leverer vindusrengjøring til selskaper og offentlige bygninger i Akershus, Oslo og omegn.


Hvorfor oss?

Våre medarbeidere er faste i flere tiår, og de er alle ekspertvindusvaskere som jobber på forskjellige områder mens de får kompetanse. Ikke bare det, men personalet vårt sørger for å bruke det moderne utstyret til å rengjøre vinduene dypt og gi en flekkfri profesjonell løsning på en veldig endelig og korrekt måte. Vi gjør alltid at rengjøringen skal gjøres på en måte som "du kan se gjennom vinduene - og ikke på vinduene".


Jobber vi for?

Fra hjemmet til kontoret til offentlige bygninger, vi tilbyr våre tjenester overalt, uansett om jobben er stor eller kompleks. Mens vi alltid sørger for at vi bruker produkter og utstyr av høy kvalitet, utfører vi alltid profesjonelt. Alt vi forventer av vår klient er å kontakte oss minst 24 timer før, for bestillinger slik at vi kan ordne heis og annet nødvendig utstyr for vindusrengjøring.

Når du velger vindusrengjøring fra Rex Renhold, får du følgende fordeler:
  • Profesjonelle vindusvaskere - Vi tilbyr profesjonelle vindusvaskere. Våre eksperter bruker nal som er utstyrt med et stabilt gummikniv for dyp rengjøring og innvendig og utvendig rengjøring. Våre eksperter går ikke glipp av glassrensing fordi rengjøring og vask ikke er et tilstrekkelig tiltak for å kvitte seg med alle bakteriene.
  • Enkel oppfølging - Vi liker ikke å la kundene vente, så vi har raske tjenester. I tillegg tilbyr raske tjenester, vi er alltid tilgjengelige, dvs. 24 * 7. Du kan alltid kontakte oss i tilfelle problemer eller forvirring.
  • Produkter - Produktene vi bruker til rengjøring er alltid miljømerket; hjelper deg med å forstå effekten av disse produktene på miljøet.
  • Responsive - Våre ledere er alltid ansvarlige og hensynsfulle for dine krav og tar øyeblikkelig handling på tilbakemeldinger gitt av enhver kunde.
Ta kontakt med oss, så sørger vi for at du får de mest tiltalende vinduene til en veldig rimelig pris.